11 december open dag in Appelscha

Geplaatst op: 22 november 2013

In Appelscha gebeurt van alles. We wonen er, werken er, en zijn samen op allerlei manieren. We zorgen voor elkaar… voor zover dat natuurlijk mogelijk is. De hang naar ouderwetse kleinschaligheid wordt steeds groter. Dat zien we steeds meer terug. Bijvoorbeeld bij de werkwijze van De Friese Wouden, waar de wijkverpleegkundige in het dorp functioneert als een spin in het web en waardoor de cliënt zo vaak mogelijk dezelfde gezichten ziet. Het wijkteam bestaat uit verschillende, gecertificeerde,  disciplines, waaronder een verpleegkundigen en verzorgenden.

Om de plek in onze samenleving verder te versterken is het wijkteam Appelscha in september verhuist naar haar het kantoor achter de apotheek De Drie Stellingen aan de Vaart Zuid Zijde 60. U kunt hier terecht voor informatie, advies, overleg of een praatje.

Team Appelscha is trots op haar nieuwe locatie en nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in ons nieuwe kantoor. Op woensdag 11 december tussen 10.30 – 14.00 uur staat een hapje en drankje voor u klaar. U kunt kennis maken met het wijkteam en de diensten die zij leveren.

|