Wonen in Buitenpost

Ligging
De appartementen, twee geschakelde woonblokken, aan de Eringalaan in Buitenpost grenzen aan het compacte woonzorgcentrum Haersmahiem. Vanuit Haersmahiem kan er thuiszorg van De Friese Wouden worden geleverd. Er zijn in totaal dertig appartementen. Achttien zijn meer geschikt voor éénpersoonshuishouden, de overige twaalf appartementen zijn royaler.

Woonomgeving
Het is er levendig door de aanwezigheid van onder meer een winkel, pedicure en een kapsalon. Ook is er een fitnessruimte. Het hart van Haersmahiem is de ontmoetingsruimte “De Ferdivedaasje”. Hier vinden veel gezellige activiteiten plaats, zoals de kaartclub en spelmiddagen. Ook worden er kerkdiensten gehouden.

Omschrijving kleiner type woning
De achttien kleinere appartementen bestaan uit een hal, woonkamer, slaapkamer, badkamer met toilet, een berging en balkon of terras. Ze zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Er is een lift en een centrale gemeenschappelijke fietsenberging.

Omschrijving groter type woning
De twaalf grotere appartementen beslaan drie verdiepingen. Ze hebben allemaal een hal, een woonkamer met keuken, twee slaapkamers en een douche met toilet en een balkon of een terras. Ook hier is een centrale gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Documenten bij deze pagina: