De Klaverkamp In Burgum

Ligging
Wooncomplex De Klaverkamp ligt aan de Ds. Talsmasingel, ten oosten van het dorpscentrum van Burgum. Alle voorzieningen die het dorpscentrum biedt, zijn binnen handbereik en in de naaste omgeving bevindt zich een zwembad. Vlakbij De Klaverkamp, op Ds. Talsmasingel 133, zijn twee wijkteams van De Friese Wouden gevestigd. Vanuit dit kantoor organiseren de wijkteams de zorg voor Klaverkamp en omgeving.

Woonomgeving
De Klaverkamp bestaat uit 39 appartementen, waaronder twee penthouses en zeven geschakelde woningen. De appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond hebben ze een eigen terras. De appartementen op de verdiepingen beschikken over een balkon.

De appartementen van De Klaverkamp zijn rolstoeltoegankelijk. Voor u en bezoekers is er ruime parkeergelegenheid. Ook zijn er zeven garages te bestemd voor verhuur.

In de woning op Ds. Talsmasingel 133 kunnen bewoners en buurtbewoners elkaar ontmoeten. Hier worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een leuk uitje, workshops of een gezellige koffieochtend. Tegen een kleine vergoeding kunt u hieraan deelnemen.

Omschrijving woning
De Klaverkamp kent zes uiteenlopende typen gelijkvloerse appartementen. Ze hebben elk hun eigen, specifieke kenmerken zoals een entree/hal met deuren naar de woonkamer, slaapkamer, extra (slaap-) kamer, badkamer en een ruimte voor bijvoorbeeld de wasmachine. De woonkamer heeft een half open keuken. De slaapkamer heeft directe toegang tot de badkamer met douche en toilet. Het penthouse is uiteraard groter. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke berging voor uw fiets

De geschakelde woningen hebben op de begane grond onder andere een ruime woonkamer, slaapkamer en een badkamer. De bovenverdieping is te bereiken via een trap vanuit de woonkamer. Hier bevindt zich nog een slaapkamer met een douche.

Documenten bij deze pagina: