't Hoge Huys in Burgum

Ligging
Wooncomplex ‘t Hoge Huys ligt aan de Schoolstraat, ten oosten van het gezellige dorpscentrum van Burgum. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het ligt vlakbij wooncomplex De Klaverkamp, waar in een woning op Ds. Talsmasingel 133 twee wijkteams van De Friese Wouden zijn gevestigd. Vanuit dit kantoor organiseren de wijkteams de zorg voor’t Hoge Huys en omgeving.

Woonomgeving
Wooncomplex ’t Hoge Huys bestaat uit 36 fraaie appartementen. Ze zijn verdeeld over twee woonblokken en tellen elk vier verdiepingen. Op de begane grond hebben de appartementen een eigen terras. De appartementen op de verdiepingen beschikken over een balkon. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en per lift bereikbaar. Bij ‘t Hoge Huys is ook ruime parkeergelegenheid.

In de woning aan de achterzijde van De Klaverkamp, Ds. Talsmasingel 133, kunnen bewoners van De Klaverkamp, ’t Hoge Huijs en buurtbewoners elkaar ontmoeten. Hier worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een leuk uitje, workshops of een gezellige koffieochtend. Tegen een kleine vergoeding kunt u hieraan deelnemen.

Omschrijving woning
De appartementen van ‘t Hoge Huys hebben een ruime woonkamer met een half open keuken. Er zijn twee slaapkamers plus een berging waar een aansluiting is voor een wasmachine. Op de begane grond bevindt zich een ruime individuele berging voor bijvoorbeeld uw fiets.

Documenten bij deze pagina: