Oranjestins in Burgum

Ligging
Appartementencomplex Oranjestins ligt tegenover woonzorgcentrum Berchhiem in Burgum en ten westen van het dorpscentrum. De Friese Wouden kan hier onder andere thuiszorg en huishoudelijke hulp verzorgen.

Woonomgeving
Oranjestins is op speelse wijze gebouwd en heeft vier woonlagen. De 36 appartementen voor zelfstandig wonen bevinden zich op de eerste, tweede en derde verdieping. Er is een lift aanwezig. Op elke etage zijn er open ontmoetingsruimtes. De woningen liggen aan een fraaie binnen-buitengalerij. Deze is voor een deel gesloten. Zo bent u beschermd tegen weersinvloeden en heeft u toch een buitengevoel. Voor u en bezoekers is er ruime parkeergelegenheid.

Woonzorgcentrum Berchhiem is een veelzijdige locatie met een groot aantal faciliteiten. Zo vindt u er fysiotherapie, een kapper, een restaurant, een winkel met de eerste levensbehoeften en de cadeaushop De Pakketterie. U bent ook van harte welkom bij de vele activiteiten die er worden georganiseerd. Voor deelname wordt doorgaans een geringe vergoeding gevraagd. Rondom Berchhiem zijn tuinen aangelegd, waaronder een verkeers- en beweegtuin, waar u rustig kunt wandelen, bewegen of op een bankje kunt zitten.

Omschrijving woning
Er zijn elf verschillend ingedeelde gelijkvloerse appartementen. Een aantal appartementen heeft een balkon. Elk appartement beschikt over een ruime entree en een woonkamer met open keuken, Er zijn twee slaapkamers, waarvan één directe toegang heeft tot de badkamer. Naast de ruimte badkamer met douche en toilet, is er nog een tweede (gasten-)toilet. In het appartement is een berging aanwezig voor bijvoorbeeld een wasmachine. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke berging voor uw fiets.

Documenten bij deze pagina: