Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

De Buitenhof in Burgum

De Buitenhof
De Buitenhof in Burgum bezit 24 appartementen. Ze zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle woningen liggen rond een fraaie binnentuin die alleen toegankelijk is voor bewoners. Ook is er een hofje speciaal voor de bewoners. De appartementen zijn via een centraal trappenhuis en een lift bereikbaar.

Appartementen
De appartementen van De Buitenhof bevatten twee royale kamers en een ruime berging. De slaapkamer grenst aan de woonkamer. De eetkeuken is half open. De appartementen komen uit op een galerij. Ze zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van een seniorentoilet. Elk appartement heeft een balkon.

Omgeving
De Buitenhof bevindt zich boven de kleinschalige woonvorm van Berchhiem. Het woonzorgcentrum is te bereiken via gang. Erg handig, zeker als u slecht ter been bent. Berchhiem is een veelzijdige locatie met een groot aantal faciliteiten. Zo vindt u er fysiotherapie, een kapper, een winkel met de eerste levensbehoeften en de cadeaushop De Pakketterie.

U bent ook van harte welkom bij de vele activiteiten. Daarvoor moet u veelal in de grote zaal van het Grand Café zijn. De activiteitenruimte biedt onder meer plaats aan de bingo en een zangkoor. Voor deelname wordt doorgaans een geringe vergoeding gevraagd.