De Klaverkamp In Burgum

De Klaverkamp
Het in Burgum aan de Ds. Talmasingel gelegen De Klaverkamp bestaat uit 39 appartementen, waaronder twee penthouses en zeven woningen. De appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond hebben ze een eigen terras. De appartementen op de verdiepingen beschikken over een balkon. De appartementen van De Klaverkamp zijn rolstoeltoegankelijk. Voor u en bezoekers is er ruime parkeergelegenheid. Ook zijn er zeven garages te huur.

Appartementen
De Klaverkamp kent zes uiteenlopende typen appartementen. Ze hebben hun eigen, specifieke kenmerken. Voor meer informatie over de appartementen kunt u via de woonconsulent (contactgegevens onderaan) een uitgebreide brochure aanvragen.

Omgeving
U woont vlakbij het dorpscentrum waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. In De Klaverkamp is ook een zorgteam gehuisvest; zorg is dus altijd dichtbij.

De Klaverkamp kunnen bewoners en buurtbewoners elkaar ontmoeten. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals een leuk uitje, workshops of een gezellige koffieochtend. Tegen een kleine vergoeding kunt u hieraan deelnemen.