't Hoge Huys in Burgum

't Hoge Huys
Wooncomplex 't Hoge Huys aan de Schoolstraat in Burgum bestaat uit 36 fraaie appartementen. Ze zijn verdeeld over vier verdiepingen. Op de begane grond hebben de appartementen een eigen terras. De appartementen op de verdiepingen beschikken over een balkon. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en zijn per lift bereikbaar. Bij 't Hoge Huys is ook ruime parkeergelegenheid.

Appartementen
De appartementen van 't Hoge Huys hebben een ruime woonkamer met een half open keuken. Er zijn twee slaapkamers plus een berging waar een aansluiting is voor een wasmachine. Op het balkon is extra ruimte om spullen te stallen, net als op de verdieping. Op de begane grond bevindt zich een berging voor uw fiets.

Omgeving
Woonplan ’t Hoge Huys ligt aan de Schoolstraat, vlakbij het gezellige dorpscentrum. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Ook wooncomplex De Klaverkamp is dichtbij. (Buurt)bewoners kunnen elkaar daar ontmoeten. De Klaverkamp organiseert regelmatig activiteiten, zoals een leuk uitje, workshops of een gezellige koffieochtend. Tegen een kleine vergoeding kunt u hieraan deelnemen.