Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Oranjestins in Burgum

Oranjestins
Het in Burgum gelegen Oranjestins heeft vier woonlagen. De 36 appartementen bevinden zich op de eerste drie verdiepingen. Allemaal zijn ze via een centraal trappenhuis en met een lift bereikbaar. De woningen liggen aan een fraaie binnen-buitengalerij. Deze is voor een deel gesloten. Zo bent u beschermd tegen weersinvloeden en heeft u toch een buitengevoel. Voor u en bezoekers is er ruime parkeergelegenheid.

Appartementen
Het wooncomplex is op speelse wijze gebouwd. Er zijn elf verschillend ingedeelde appartementen. Elk appartement beschikt over een ruimte entree, woonkamer met open keuken, een berging met aansluitpunten voor een wasmachine en een droger en twee slaapkamers. Ook is er een ruime badkamer met douche en tweede toilet. De badkamer grenst aan de grootste slaapkamer en is bereikbaar via de entree of gang.

Omgeving
Oranjestins ligt direct naast Berchhiem. Het woonzorgcentrum is een veelzijdige locatie met een groot aantal faciliteiten. Zo vindt u er fysiotherapie, een kapper, een winkel met de eerste levensbehoeften en de cadeaushop De Pakketterie.

U bent ook van harte welkom bij de vele activiteiten. Daarvoor moet u meestal in de grote zaal van het Grand Café zijn. De activiteitenruimte biedt onder meer plaats aan de bingo en een zangkoor. Voor deelname wordt doorgaans een geringe vergoeding gevraagd.