Wonen in Garijp

Ligging
In het centrum van Garijp bevinden zich aan de Gravinneloane zes appartementen in de voormalige melkfabriek De Eendracht, in een omgeving waar een dertig kilometerzone is ingesteld. De Friese Wouden kan hier onder andere thuiszorg en huishoudelijke hulp bieden.

Woonomgeving
Het pand, dat tot 1968 werd gebruikt als melkfabriek, is voorzien van een centrale hal en een lift. Het kenmerkt zich door een moderne uitstraling, met behoud van historische elementen. Zo is in één van de appartementen, de oude directeurskamer, de authentieke lambrisering intact gebleven.

De appartementen bevinden zich in hetzelfde gebouw als het gezondheidscentrum,. Goede zorg is dus altijd dichtbij. In het gezondheidscentrum kunt u terecht met al uw zorgvragen. Bijvoorbeeld bij de huisarts, de apotheek of het wijkteam van De Friese Wouden.

Omschrijving woning
Elk gelijkvloerse appartement heeft één of twee slaapkamers en beschikt over een balkon of tuin. De comfortabele woningen hebben een totaal bruto vloeroppervlak van 105 vierkante meter. Het gebruik van een rolstoel of rollator vormt meestal geen belemmering voor het gebruik van de lift.

Documenten bij deze pagina: