Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Wonen in Harkema

Ligging
Boven het gezondheidscentrum aan de Nijebuorren in het centrum van Harkema zijn eind 2013 twaalf comfortabele appartementen gerealiseerd. Elke woning beschikt over een balkon. Uw fiets kan in de berging op de begane grond worden gestald.. Vanuit dit kantoor organiseert het wijkteam de zorg in Harkema. Als huurder bent u verplicht om, als u zorg nodig heeft (nu of in de toekomst), deze af te nemen van De Friese Wouden.

Woonomgeving
De appartementen bevinden zich boven het gezondheidscentrum van Harkema. In het gezondheidscentrum kunt u terecht met al uw zorgvragen. Bijvoorbeeld bij de huisarts, apotheek, de fysiotherapeut of het wijkteam van De Friese Wouden.

Omschrijving woning
De gelijkvloerse appartementen aan de Nijebuorren zijn ruim. Het totale bruto vloeroppervlak bedraagt 107 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één direct verbonden is met de badkamer. Ook zijn er mogelijkheden voor personenalarmering.

De afwezigheid van drempels in het appartement zorgt voor extra comfort. Het gebruik van een rolstoel of rollator vormt meestal geen belemmering voor het gebruik van de lift.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de appartementen in Harkema? Download hieronder de brochure met plattegronden of bestel een informatiepakket via de woonconsulent. Ook kunt u kijken onder het kopje 'vragen' op de website waar de meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden zijn opgenomen.