De Lely

Ligging
Aan De Zonneweide, ten zuiden van het dorpscentrum van Surhuisterveen, liggen de appartementen van De Lely. Het dorpscentrum biedt een ruim winkelaanbod en het dorp kent veel sportieve recreatiemogelijkheden. Het verwarmde openluchtzwembad Wettervlecke is geopend van april tot september. De appartementen liggen op het terrein van woonzorgcentrum ’t Suyderhuys, waar vanuit het wijkteam van De Friese Wouden haar zorg organiseert.

Woonomgeving
De achttien inleunwoningen van De Lely zijn verdeeld over drie verdiepingen. De Lely ligt in het levendige woonzorgcentrum ’t Suyderhuys, dat veel faciliteiten heeft. Zo is er een winkel voor de dagelijkse boodschappen en een restaurant waar u tegen een kleine vergoeding kunt eten. Daarnaast is er onder andere een pedicure, kapsalon en bibliotheek. Ook kunt u tegen een kleine vergoeding deelnemen aan diverse activiteiten.

Omschrijving woning
Elk appartement heeft een hal, woonkamer, badkamer met toilet, een slaapkamer, keuken en een berging. De appartementen op de begane grond beschikken over een fraai terras. De andere appartementen hebben een balkon. In een centrale gemeenschappelijke berging kunt u fietsen stallen.

Documenten bij deze pagina: