Het Suyderhofke

Ligging
Aan De Zonneweide, ten zuiden van het dorpscentrum van Surhuisterveen, liggen de appartementen en woningen van Het Suyderhofke. Het dorpscentrum biedt een ruim winkelaanbod en het dorp kent veel sportieve recreatiemogelijkheden. Het verwarmde openluchtzwembad Wettervlecke is geopend van april tot september. De appartementen en woningen liggen tegenover woonzorgcentrum ’t Suyderhuys, waar vanuit het wijkteam van De Friese Wouden haar zorg organiseert.

Woonomgeving
Het Suyderhofke bestaat uit 43 woningen. Ze bevinden zich op de begane grond en op de eerste etage. Er is een lift aanwezig. In de gezellige activiteitenruimte van het Suyderhofke staan regelmatig bijeenkomsten op het programma. Van de zaal kunt u als bewoner, kosteloos gebruik maken. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of receptie.

Woonzorgcentrum ’t Suyderhuys heeft veel faciliteiten. Zo is er een winkel voor de dagelijkse boodschappen en een restaurant waar u tegen een kleine vergoeding kunt eten. Daarnaast is er onder andere een pedicure, kapsalon en bibliotheek. Ook kunt u tegen een kleine vergoeding deelnemen aan diverse activiteiten.

Omschrijving woning
Elk appartement heeft een hal, woonkamer, badkamer met toilet, twee slaapkamers, keuken en een berging. De appartementen op de begane grond hebben een terras, op de eerste etage is er een balkon en een zolderberging. Er is ook een centrale gemeenschappelijke fietsenberging waarvan u gebruik kunt maken.

Documenten bij deze pagina: