Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Suderhiem

Ligging
Aan De Zonneweide, ten zuiden van het dorpscentrum van Surhuisterveen, liggen de appartementen van Suderhiem. Het dorpscentrum biedt een ruim winkelaanbod en het dorp kent veel sportieve recreatiemogelijkheden. Het verwarmde openluchtzwembad Wettervlecke is geopend van april tot september. De appartementen liggen op het terrein van woonzorgcentrum ’t Suyderhuys, waar vanuit het wijkteam van De Friese Wouden haar zorg organiseert.

Woonomgeving
De zestien luxe appartementen van Suderhiem zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Er is geen begane grond. Het Suderhiem ligt bij het levendige ’t Suyderhuys, dat veel faciliteiten heeft. Zo is er een winkel voor de dagelijkse boodschappen en een restaurant waar u tegen een kleine vergoeding kunt eten. Daarnaast is er onder andere een pedicure, kapsalon en bibliotheek. Ook kunt u tegen een kleine vergoeding deelnemen aan diverse activiteiten.

Omschrijving woning
Elk appartement heeft een grote woonkamer, badkamer met toilet, een apart toilet, twee slaapkamers, een keuken, berging en een balkon. Er is ook een centrale gemeenschappelijke fietsenberging waarvan u gebruik kunt maken. Woonzorgcentrum ’t Suyderhuys is binnendoor bereikbaar.

Documenten bij deze pagina: