Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Het Sikkemahûs in De Westereen

Het Sikkemahûs
Het Sikkemahûs beschikt over 27 ruime appartementen. Ze zijn verdeeld over drie verdiepingen. De appartementen kunt u bereiken via de lift en het trappenhuis. Veelvuldig gebruik van glas zorgt voor een optimale lichtinval in het wooncomplex. Het Sikkemahûs heeft een ruime parkeergelegenheid voor u en bezoekers. Op de begane grond is een multifunctionele ruimte.

Appartementen
Het Sikkemahûs heeft twee soorten appartementen en twee penthouses. Alle appartementen beschikken over een royale woonkamer met open keuken, slaapkamer en een extra ruimte. De slaapkamer heeft direct toegang tot de badkamer. Er is een apart toilet en een berging. Uw fiets kunt u kwijt in de centrale fietsenberging.

Omgeving
Het Sikkemahûs staat midden in De Westereen. De meeste winkels zijn op loopafstand. Naast Het Sikkemahûs ligt Brugchelencamp. Het woonzorgcentrum beschikt over veel faciliteiten. Bijvoorbeeld een winkel, restaurant, pedicure, kapsalon, schoonheidsspecialiste en personenalarmering. In het internetcafé kan een computercursus worden gevolgd. In Brugchelencamp zijn ook diverse activiteiten, zoals een zangkoor en een soos. De meesten vinden plaats in Fiversicht.