Wonen bij De Friese Wouden

Wanneer u besluit om een appartement of woning voor 55-plussers of chronisch zieken te huren, bemiddelt De Friese Wouden graag tussen u en de woningbouwvereniging of makelaar. Het gaat om zelfstandige woningen waarin u aangepaste zorg kunt krijgen. De appartementen staan in Buitenpost, Burgum, Drachten, Garijp, Harkema en Surhuisterveen.

Centraal gelegen

Onze seniorenappartementen bieden veel voordelen. Heeft de zorgbehoefte van u of van uw partner ervoor gezorgd dat u niet meer bij elkaar woont? De woningen van De Friese Wouden brengen u mogelijk weer samen in de nabije omgeving. Ze zijn vaak centraal gelegen waardoor gezellige activiteiten en diverse faciliteiten nooit ver weg zijn. Net als de zorg van De Friese Wouden.

24 uur per dag zorg

De Friese Wouden kan 24 uur per dag zorg bieden in de appartementen. Hiervoor is een indicatie nodig. De Friese Wouden kan deze voor u aanvragen. Nabij de appartementen, die goed bereikbaar zijn met een rolstoel, staat ook een woonzorgcentrum van De Friese Wouden.

Woonconsulent

Verhuizen naar een seniorenappartement kan een flinke stap zijn en veel emoties losmaken. De woonconsulent biedt mogelijk ondersteuning en probeert nieuwe bewoners een zo goed mogelijke plek te bieden. Daartoe wordt bemiddeld tussen de woningcoöperatie en de toekomstige bewoner die op de wachtlijst staat.

Documenten bij deze pagina:

Voor meer informatie over de seniorenappartementen vult u onderstaand formulier in. De woonconsulent van De Friese Wouden neemt binnen twee werkdagen contact met u op.

(dd-mm-jjjj)