Wonen in Drachten

De Friese Wouden verhuurt, speciaal voor ouderen en chronisch zieken,51 nieuwe appartementen in 'De Bining' aan het Raadhuisplein in Drachten. In de appartementen in 'De Bining' biedt De Friese Wouden 24 uur per dag de zorg zoals u die wenst en kunt u gebruik maken van ons aanbod gemaksdiensten. Er is ruimte voor individuele wensen en keuzevrijheid voor elke bewoner op gebied van wonen, zorg en gemak. De appartementen worden naar verwachting in april 2014 opgeleverd.

U kunt langer zelfstandig thuis blijven wonen
In hartje Drachten, aan het Raadhuisplein realiseert De Friese Wouden haar visie op het verzorgingshuis van de toekomst. In dit gloednieuwe wooncomplex bieden we levensbestendige appartementen waar u comfortabel en veilig kunt wonen. Het zorgteam van De Friese Wouden is altijd dichtbij en zorgt voor alle noodzakelijke zorg.

Raadhuisplein Drachten
Het Raadhuisplein ligt midden in het centrum van Drachten. Op deze plek komen 51 comfortabele appartementen van De Friese Wouden met winkelvoorzieningen direct voor de deur. Het Raadhuisplein bevat ongeveer 21.000 vierkante meter aan winkelruimte. Op het plein komen diverse horecagelegenheden met een gezellig terras. Ook zijn er volop parkeermogelijkheden onder en bij het winkelcentrum. Het Raadhuisplein wordt hiermee het bruisende middelpunt van Drachten.

Wilt u meer weten over de appartementen aan het Raadhuisplein in Drachten? Download hieronder de brochure met plattegronden of bestel een informatiepakket via de woonconsulent. Ook kunt u kijken onder het kopje 'vragen' op de website waar de meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden zijn opgenomen.