Wonen in Surhuisterveen

De Lely
De achttien inleunwoningen van De Lely zijn verdeeld over drie verdiepingen. Elk appartement heeft een hal, woonkamer, badkamer met toilet, een slaapkamer, keuken en een berging. De appartementen op de begane grond beschikken over een fraai terras. De andere appartementen hebben een balkon. In een centrale berging kunt u fietsen stallen.

Het Suyderhofke
Het Suyderhofke bestaat uit 43 seniorenwoningen. Ze bevinden zich op de begane grond en de eerste etage. Elk appartement heeft een hal, woonkamer, badkamer met toilet, twee slaapkamers, keuken en een berging. De appartementen op de begane grond hebben een terras, op de eerste etage is er balkon en een zolderberging. Er is ook een centrale fietsenberging. In de gezellige activiteitenruimte van Het Suyderhofke staan regelmatig bijeenkomsten op het programma. Van de zaal kan kunt u ook kosteloos gebruik maken, bijvoorbeeld bij een verjaardag of een receptie.

Suderhiem
De zestien luxe appartementen van Suderhiem zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Elk appartement heeft een grote woonkamer, badkamer met toilet, een apart toilet, twee slaapkamers, keuken, berging en een balkon. Er is een centrale fietsenberging.

Omgeving
De Lely, Het Suyderhofke en Suderhiem liggen naast het levendige ’t Suyderhuys. Het woonzorgcentrum heeft veel faciliteiten. Zo kunt u in een winkel terecht voor de dagelijkse boodschappen en is er een restaurant waar u tegen een kleine vergoeding kunt eten. Daarnaast is er onder andere een pedicure, een kapsalon en een bibliotheek. Ook kunt u tegen een kleine vergoeding deelnemen aan diverse activiteiten.