Benefietconcert voor Kleinschalig Wonen ‘t Suyderhuys

Geplaatst op: 30 september 2016

Vrijdag 14 oktober is er in de Lantearne in Surhuisterveen een benefietconcert. De opbrengst van het entreegeld komt ten goede aan de herinrichting van de afdeling Kleinschalig Wonen (KSW) 't Suyderhuys.

Medewerkers van ’t Suyderhuys namen zelf het initiatief om dit concert te organiseren. De herinrichting van KSW levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn en thuisgevoel van de bewoners. Alle mensen die meewerken aan deze avond doen dit uit betrokkenheid voor de zorg en vragen geen geld.

Kaarten zijn tegen contante betaling verkrijgbaar bij ’t Suyderhuys in Surhuisterveen en bij Haersmahiem in Buitenpost. In de voorverkoop kost een kaartje € 7,50 en aan de deur € 10,- Het belooft een spetterende avond te worden met artiesten als troubadour Adri de Boer, zangeres Jantine vd West, conferencier Teake van der Meer en wâlddichter Suzan Bosch. De zaal is open om 19.15 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Het benefietconcert wordt mede mogelijk gemaakt door: HP Events, De Lantearne, Jumbo Surhuisterveen, Drukkerij Folkert Mulder en Albert Heijn Surhuisterveen. 

|