Dementie beter begrijpen?

Geplaatst op: 21 april 2016

PluZ, het servicepakket van De Friese Wouden, organiseert samen met de Proeftuin Dementie   voorlichtingsbijeenkomsten  over dementie in Drachten, Heerenveen en Surhuisterveen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

We komen steeds vaker in aanraking met dementie. Dit is een ingrijpende ziekte die een grote impact kan hebben op het leven van alle betrokkenen. Dementie roept veel vragen op bij zowel de patiënt als zijn omgeving. Daarom organiseert pluZ gratis lezingen waarbij inzicht gegeven wordt over dementie. Ook krijgt u praktische tips hoe om te gaan met dementie.

Laat uw geheugen u soms in de steek? Wilt u dementie beter begrijpen? Of tips krijgen over hoe u iemand met dementie goed kunt ondersteunen? Kom dan naar één van deze voorlichtingsbijeenkomsten over dementie. Naast een lezing over dementie is er ook een informatiemarkt en volop de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten zijn op
26 mei in Drachten, van 9.30 – 12.00 uur
30 mei in Surhuisterveen, van 9.30 – 12.00 uur
8 juni in Heerenveen, van 9.30 – 12.00 uur

Aanmelden kan tot 9 mei door een mail te sturen aan info@pluzzorg.nl o.v.v. voorlichting dementie of door te bellen naar 088 512 1000. Na aanmelding krijgt u een bevestigingsbrief met het adres van de locatie. Meld u snel aan, want vol = vol. 

|