Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Bezoek 18 september ons nieuwe kantoor tijdens het zorgplein in Bakkeveen

Geplaatst op: 17 september 2015

Officiële opening kantoor team De Trije Doarpen

Wie in de mooie omgeving van Bakkeveen, Siegerswoude en Wijnjewoude woont, wil daar natuurlijk het liefst zo lang mogelijk blijven. Het is dan wel belangrijk dat mensen de zorg kunt krijgen die ze nodig hebben. De Friese Wouden is hierin gespecialiseerd. Van persoonlijke verzorging en verpleging tot medisch specialistische hulp: onze cliënten kunnen dag en nacht op ons rekenen.

Wij werken in een kleinschalig team van gecertificeerde verpleegkundigen en verzorgenden, zodat onze cliënten steeds dezelfde gezichten zien. De zorg leveren we gewoon bij hen thuis, op de manier die het beste bij hen past. De wijkverpleegkundige is het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam. Hierdoor blijven de lijnen kort en kunnen we snel en eenvoudig contact met leggen met onze cliënten, collega’s en met andere zorgprofessionals en organisaties.

Wij beperken ons als wijkteam niet alleen tot de persoonlijke zorg van onze cliënten. We zijn ook in het dorp actief. Daarom staan wij aansluitend op de officiële opening van ons kantoor op het Zorgplein, dat vanaf 15.00 uur wordt gehouden in Bakkeveen. Het Zorgplein is een gezellige markt waar wij en andere organisaties de mogelijkheden presenteren die deze omgeving de inwoners biedt op het gebied van zorg, ontspanning, sport, ondersteuning, lifestyle en nog veel meer. Wijkteam De Trije Doarpen is aanwezig met een kraam op het zorgplein en u bent ook van harte welkom om een kijkje te nemen in ons nieuwe kantoor!

Wij zien u graag op vrijdag 18 september. U vindt ons aan de Weverswal 7A in Bakkeveen.

Met vriendelijke groet,

Team De Trije Doarpen
Bakkeveen, Siegerswoude en Wijnjewoude

Meer informatie over het Zorgplein

|