Bezoek de Sport en Zorg markt in Heerenveen!

Geplaatst op: 28 september 2015
  • Sport met Zorg

De Sport en Zorg Markt wordt gehouden op zaterdag 10 oktober 2015 van 10.00 tot 13.30 uur in Sportstad Heerenveen. De Sport en Zorg Markt is een initiatief van Sportstad Heerenveen, pluZ, Ziekenhuis de Tjongerschans, Tigra fysiotherapie en  AVS (Adviesbureau Voeding en Sport). De wijkteams van De Friese Wouden uit Heerenveen zijn ook aanwezig en geven informatie over zorg en activiteiten die zij mede organiseren in Heerenveen.

De Sport en Zorgmarkt is een actieve markt. Er is van alles te doen en voor elk wat wils.  Bewegen en gezond leven is niet gebonden aan leeftijd, handicap of beperking. Test uw gezondheid, kom in actie en ontdek uw mogelijkheden op het gebied van bewegen en gezond leven.

Dat kan door middel van:

  • Een grote informatiemarkt waar diverse partijen zich presenteren en waar van alles te doen en te beleven is. Laat uw bloeddruk controleren, doe een fit test, ontdek hoe u zout in uw voeding kunt vervangen door het gebruik van kruiden, test uw reactievermogen, probeer een home-trainer uit of ontdek hoe uw thuis op de bank toch nog kunt bewegen met de nodige hulpmiddelen of technische apparaten.
  • Workshops en clinics. Deze kunt u volgen op diverse locaties in het gebouw. Ontdek welke sport of manier van bewegen het beste bij u past.
  • Een rondleiding door Sportstad Heerenveen. U bezoekt onder andere het zwembad, de fitness-ruimte, de Epke Zonderland turnhal maar ook de depandance van ziekenhuis de Tjongerschans in Sportstad, Tigra fysiotherapie en het Adviesbureau Voeding en Sport ( AVS).
  • Lezingen over de toekomst van Sport en Zorg, het belang van beweging voor senioren en gezond leven.

Houd de website van Sportstad Heerenveen in de gaten voor het volledige programma en informatie over de standhouders.

|