Brugchelencamp vierde veertig jaar bestaan

Geplaatst op: 10 april 2014

In het hart van De Westereen staat ons Brugchelencamp. Al veertig jaar lang. Sinds de eerste bewoners er in 1972 hun appartement betrokken, is er veel veranderd. Er kwamen zorgwoningen bij en het complex is grondig gerenoveerd. Wat onveranderd bleef, is de levendigheid waarmee Brugchelencamp volop deel uitmaakt van de samenleving. Een fijne plek waar de bewoners  en medewerkers zich thuis voelen. Vroeger, nu en in de toekomst.

Om dit te vieren, zijn voor bewoners van Brugchelencamp leuke dingen georganiseerd. Optredens van Lytse Teake en Griet, een diner en een gezellige middag. De medewerkers en vrijwilligers zijn uitgenodigd voor een feestavond met het thema ‘Ik hou van Holland’ in Horeca en Zalencentrum Old Dutch.

Op zaterdag 5 april was er een open dag. Veel bezoekers bezochten de twintig wellness- en gezondheidsstands en deden een rondleiding. Als afsluiting waren (oud)medewerkers en (oud)vrijwilligers uitgenodigd voor een reünie. Ruim honderd (oud)collega’s hebben genoten van een Oost-Indisch buffet en hadden tijd om gezellig bij te kletsen.

De medewerkers, vrijwilligers en bewoners van Brugchelencamp kijken terug op een geweldige week vol leuke activiteiten en mooie herinneringen.

Meer informatie over Brugchelencamp

|