Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Cliënten en medewerkers uit Heerenveen samen naar Aqua Zoo

Geplaatst op: 11 mei 2017

Collega Ferona de Jong kwam er in gesprekken met cliënten achter dat veel mensen graag nog eens een dagje uit zouden willen. Alleen durven ze deze stap niet (meer) te zetten of kunnen dit niet organiseren. Dit zette haar aan het denken en daarom heeft ze met de collega's van de teams Greidefugels en Wetterfugels in Heerenveen een uitje georganiseerd.

Op woensdag 11 mei is een groep van cliënten, partners, wijkbewoners en medewerkers uit de teams naar Aqua Zoo in Leeuwarden geweest. Een spannende dag voor iedereen! Iedereen had er veel zin in, het leek net een schoolreisje!

Om 11.30 uur haalde Paulusma Reizen de groep met een bus op uit Heerenveen. Alle rolstoelen (geleend bij De Groene Kruis Winkel te Heerenveen) en rollators konden maar net in de bus. Na aankomst bij Aqua Zoo genoot de groep van een heerlijke lunch, die diezelfde ochtend door de medewerkers van teams Wetterfugels en Greidefugels was klaargemaakt. Supermarkt Poiesz De Greiden voorzag de hele groep van lekkers voor de hele dag. Net voor 18.00 uur kwam de groep weer aan in Heerenveen. Het was een TOPdag en iedereen heeft genoten!

Ferona wil iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedanken. Het was geweldig!

|