Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

De Friese Wouden houdt vrijdag 14 februari in Wolvega en Noordwolde open huis

Geplaatst op: 10 februari 2014
  • Kantoor Wolvega - Markt 11
  • Noordwolde - Hoofdstraat Oost 5

De Friese Wouden houdt op vrijdag 14 februari 2014 zowel in Noordwolde als in Wolvega Open Huis. De wijkteams willen laten wat ze allemaal kunnen doen voor ouderen in het dorp.

Directeur Aukje Reinders: “Als je zorg verleent waardoor kwetsbare ouderen langer thuis kunnen blijven wonen, dan is het goed om met onze medewerkers ook dicht bij de cliënten te zitten. Daar past een eigen huisvesting in het dorp bij. In Wolvega doen we dat al een tijdje. In Noordwolde hebben we onlangs een nieuw gebouw betrokken.

In ieder dorp werken meerdere kleine wijkteams van verpleegkundigen en verzorgenden. Dat in een vaste samenstelling, zodat de cliënt vertrouwde gezichten om zich heen heeft. Een ander voordeel is dat we dichtbij de huisartsen en andere zorgverleners zitten, zodat we hen beter kunnen ondersteunen in het leveren van zorg. We kunnen ouderen dus op vele manieren ondersteunen.”

Open Huis voor alle geïnteresseerden
Wilt u kennis maken met De Friese Wouden en eens kijken wat wij voor u op het gebied van zorg kunnen betekenen? Kom dan langs. Het Open Huis is vrijdag 14 februari van 14.00 tot 17.00 uur. De koffie staat klaar.

Wolvega
Maak in Wolvega kennis met o.a. De Friese Wouden, De Friese Wouden Huishoudelijke hulp, Van Smaak, Hulpmiddelencentrum en Maatschappelijk Werk. Het adres is Markt 11.

Noordwolde
In Noordwolde kunt u aan de Hoofdstraat Oost 5 kennis maken met de wijkteams De Linde en Boekelte.

 

|