Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

De Friese Wouden opent nieuw kantoor in Burgum op 5 juni

Geplaatst op: 2 juni 2014

In de (ouderen)zorg vinden grote veranderingen plaats. De verzorgingshuizen zoals wij die nu kennen verdwijnen en ouderen blijven vaker thuis wonen. Daarnaast neemt, door de vergrijzing, de behoefte aan wonen met service en zorg verder toe. In de eigen omgeving blijven wonen, dichtbij voorzieningen in de buurt en ‘zorg op maat’ worden de komende jaren steeds belangrijker. Daarom opent De Friese Wouden op donderdag 5 juni een kantoor in Burgum aan de Markt 147. Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 14.30 uur.

De wijkverpleegkundige van De Friese Wouden is het vaste aanspreekpunt voor de zorg rondom onze gezamenlijke cliënten. Zij coördineert het wijkteam en de zorg rondom de cliënten en heeft regelmatig contact met de zorg- en hulpinstanties in de regio. Een spin in het zorgweb, die de cliënt centraal stelt door verbindingen te leggen bij complexe zorg- en hulpvraag.

De kracht van dichtbij
De cliënten en mantelzorgers moeten weten wie ze kunnen verwachten en bij wie ze terecht kunnen met vragen. De Friese Wouden werkt daarom met kleine vaste wijkteams die bestaan uit deskundige zorgmedewerkers en een wijkverpleegkundige. Het zorggebied per team is klein gehouden, daarom kan de zorg eenvoudig en toch optimaal worden georganiseerd: klein, krachtig en dichtbij.

|