Eerstelijnsverblijf

  • Herstelzorg
  • Tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname
  • Als u tijdelijk niet voor uw zelf kunt zorgen

U kunt tijdelijk in één van onze locaties verblijven als u moet aansterken na een ziekenhuisopname of als u even niet in staat bent om voor u zelf te zorgen. De zorg en behandeling is erop gericht dat u zich zo snel mogelijk weer zelfstandig kunt redden. We noemen dit Eerstelijnsverblijf.

Er is onderscheid tussen Eerstelijnsverblijf hoog en Eerstelijnsverblijf laag. U krijgt Eerstelijnsverblijf hoog als u tijdelijk 24 uur per dag intensieve zorg en persoonlijke verzorging nodig heeft. De specialist ouderengeneeskunde van De Friese Wouden is verantwoordelijk voor de zorg. U krijgt Eerstelijnsverblijf laag wanneer u tijdelijk zorg of behandeling nodigt hebt die minder complex is. Uw eigen huisarts blijft verantwoordelijk voor de zorg.

Wat kunnen we voor u doen?

Tijdens uw verblijf krijgt u de zorg en behandeling die nodig is om u zo snel mogelijk weer zelfstandig thuis te kunnen redden. Onze zorgprofessionals en behandelaren werken samen met u aan uw herstel. Er is ook overleg met de thuiszorg van De Friese Wouden, daar kunt u eventueel een beroep op doen als u naar huis gaat.  

Waar is eerstelijnsverblijf mogelijk?

In overleg met en de behandelend (huis) arts wordt bekeken op welke locatie wij u de beste zorg kunnen bieden. Eerstelijnsverblijf hoog is bij De Friese Wouden mogelijk in

Eerstelijnsverblijf laag is mogelijk in

U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van de faciliteiten van de locaties.

    Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.