Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Feestelijke opening kantoor Nieuwehorne

Geplaatst op: 13 januari 2017

Op donderdag 12 januari is het nieuwe kantoor van de wijkteams De Kom en De Horne feestelijk geopend. Dit kantoor is gevestigd in dorpshuis De Kiekenhof in Nieuwehorne. De opkomst was groot. Cliënten en andere geïnteresseerden werden warm welkom geheten en genoten van een kopje koffie of thee met gebak.

De officiële openingshandeling werd verricht door de heer Post, die al 18 jaar cliënt  is bij De Friese Wouden. Daarna konden alle aanwezigen een kijkje nemen in het kantoor en genieten van een dansvoorstelling die Atelier Majeurs met een aantal cliënten onder begeleiding van dansdocente Marion Nagelhoudt verzorgde. Ook konden zij de gezondheidsmarkt bezoeken, waar verschillende partijen zoals Van Smaak, Hoorzorg, Dantuma, Groene Kruiswinkel, De Friesland zorgverzekeraar en plaatselijke partijen zoals de schoonheidsspecialiste, een pedicure en Aardema thuiszorg en dagbesteding aanwezig waren. Ook werd er nog een demonstratie van het koersballen gegeven en werd er een spelletje rummikub gespeeld. Een aantal aanwezigen ging naar huis met een mooie prijs zoals een fruitmand of een tegoedbon voor de schoonheidspecialiste of de kapper, die ze bij de verloting hadden gewonnen.

Het was een hele gezellige middag!

Ons adres is Molenweg 29 in Nieuwehorne. U bent van harte welkom om ons op dit adres te bezoeken. De teams zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via 088 512 55 50.

|