Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Geslaagd Vraagelkaar Café rondom het Raadhuisplein in Drachten

Geplaatst op: 22 mei 2015

Op dinsdag 19 mei werd door Vraagelkaar in samenwerking met De Friese Wouden, Bibliotheek Drachten, @Holdert en het Friesland College een VraagelkaarCafé georganiseerd op drie verschillende locaties rondom het Raadhuisplein.

In het VraagelkaarCafé konden bewoners uit de wijk, geïnteresseerden, cliënten van De Friese Wouden, leden van de bibliotheek en cursisten van het Friesland College elkaar ontmoeten & verbinden. Dit terwijl ze deelnamen aan de activiteiten in het café. Voor elk wat wils dus: uitleg over internet of de mobiele telefoon, gezellig samen breien of juist leren haken, een gezichtsmassage, gelakte nagels of luisteren naar mooie verhalen.

Het was een geslaagde ochtend met veel ontmoetingen van mensen uit de wijk. Ter plekke werden mensen met elkaar in contact gebracht en er ontstonden ter plekke verbindingen die tot gevolg hebben dat het netwerk van de bewoners wordt verstevigd. Verder zijn mensen aangespoord om hun wensen op Vraagelkaar.nl kenbaar te maken. Kijk voor meer informatie op www.vraagelkaar.nl

|