Informatieavond over afvallen

Geplaatst op: 30 oktober 2015

Wil je meer energie en minder vaak moe zijn? Zorgt je gewicht ervoor dat je minder lekker in je vel zit? Of loop je door jouw gezicht grote kans op gezondheidsrisico’s?

Mathilda Wijma van Diëtisten Friesland heeft veel ervaring met cliënten die door gewichtsverlies zich lichamelijk en mentaal veel beter zijn gaan voelen. Tijdens een informatieve lezing zal Mathilda ervaringsverhalen delen en vertellen hoe je op een verantwoorde manier afvalt.

Een van de ervaringen:
‘Nadat ik 15 kilo ben afgevallen voel ik me gezonder en zit ook veel lekkerder in mijn vel. Afvallen doe je niet even, het is een investering voor je hele leven. Ik heb geleerd dat ‘even lijnen’ niet helpt en dat je verantwoord afvalt en op gewicht blijft door structureel je eetgewoontes aan te passen.’

Na de lezing is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. De informatieavond wordt georganiseerd op dinsdag 10 november van 20.00 – 21.30 uur in dorpshuis De Kiekenhof, Molenweg 29 in Nieuwehorne.

De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Opgave is gewenst, maar niet verplicht. Opgave kan via marjan.bakker@friesewouden.nl

|