Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Informatiedag over wonen, welzijn en zorg

Geplaatst op: 5 september 2014

Met tal van stands, sprekers en ruimte voor buurtbewoners om elkaar te ontmoeten

Informatiedag over wonen, welzijn en zorg

Datum: Zaterdag 20 september
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur
Plaats: Raadhuisplein 270, Drachten
Entree: Gratis!

Of we nu jong zijn of op leeftijd komen, kerngezond of enigszins beperkt zijn? We willen allemaal uit het leven halen wat er in zin. Leef! is daarom de veelzeggende titel van de informatiedag die De Friese Wouden organiseert over wonen, welzijn en zorg.

We hebben een interessant doorlopend programma voor u samengesteld. Zo zijn er sprekers over omgaan met dementie, ontwikkelingen in de zorg en vitaal blijven. Ook zijn er tal van stands en is er een proeverij. De wijkverpleegkundige zal met haar collega’s een indruk geven van hun werkzaamheden in de buurt. Het wordt zondermeer een gezellige dag. Komt u ook?

51 luxe appartementen
De activiteiten van de informatiedag concentreren zich rond ons nieuwe wijksteunpunt in appartement nr. 270 aan het Raadhuisplein (direct naast de nieuwe Media Markt). Hier verhuurt De Friese Wouden helemaal in lijn met haar filosofie 51 luxe appartementen aan ouderen en inwoners die zorg ontvangen als ze daar behoefte aan hebben.

De appartementen zijn fraai gelegen in het hart van Drachten met alle voorzieningen op loopafstand. Op deze informatiedag is er voor u ook ruimte om de nog beschikbare appartementen te bekijken… en om uw buurtgenoten te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.

Zaterdag 20 september 2014
11.00 – 16.00 uur
Raadhuisplein 270 Drachten (direct naast de nieuwe Media Markt)

De presentaties worden drie keer gegeven en starten om 11.30, 12.30 en 13.30 uur.

Kom gezellig langs!

Meer info? Bel 088 512 70 00

|