Kantoor Team De Trije Doarpen in Bakkeveen officieel geopend

Geplaatst op: 18 september 2015

Vrijdag 18 september is het wijkkantoor van team De Trije Doarpen (Bakkeveen, Siegerswoude en Wijnjewoude) in Bakkeveen officieel geopend. Na toespraken van regiomanager Anneke Kiewiet en wethouders zorg Kooistra is de officiële openingshandeling verricht door twee cliënten: mevrouw Homan en mevrouw Luinenburg. Het nieuwe wijkkantoor is te vinden aan de Weverswal 7a in Bakkeveen.

Ruim zestig genodigden luisterden naar regiomanager Anneke Kiewiet die vertelde dat De Friese Wouden het belangrijk vindt om aanwezig te zijn in dorpen en wijken. Anneke: 'Het belangrijke is dat we goede zorg willen verlenen, dicht in de buurt van onze cliënten. En we willen ontmoeting realiseren in de wijken en dorpen. Het liefst sluiten we hiervoor aan bij bestaande initiatieven in het dorp en mocht het nodig zijn dan gaan we het zelf organiseren.' Wethouder Kooistra sluit hier op aan: 'De behoeft is om zorg dichterbij de inwoners te organiseren. Om dit met elkaar te doen, moet je elkaar goed kennen. En daarvoor is het nodig dat je in de buurt bent.'

Op werkdagen is het kantoor van 13.00 tot 16.00 uur geopend. U kunt bij het wijkteam terecht met vragen over zorg en ondersteuning. Ook kunt u contact opnemen via 088 512 53 00.

|