Klaverkamp bestaat vijftien jaar

Geplaatst op: 24 juni 2016

Kom vrijdag 1 juli dit jubileum en de opening van ons wijkkantoor met ons vieren!

Het in Burgum aan de Ds. Talmasingel gelegen De Klaverkamp bestaat vijftien jaar! Het wooncomplex van Makelaardij Hoekstra bestaat uit 39 appartementen, verdeeld over drie verdiepingen. Het is vijftien jaar geleden gebouwd op het terrein van het vroegere verzorgingshuis ’t Hoge Huys, dichtbij het centrum van Burgum. Destijds verzorgde het team de zorg vanuit een steunpunt in één van de appartemtenten. Sinds kort heeft De Friese Wouden een nieuw wijkkantoor tegenover Klaerkamp aan de Ds. Talmasingel 133. Vanuit dit kantoor organiseren de wijkteams Klaverkamp en Glinstrastate de zorg.

Vrijdag 1 juli vieren we tussen 15.00 en 17.00 uur het 15-jarig bestaan van Klaverkamp en is ons nieuwe kantoor van de twee wijkteams geopend voor algemeen publiek. Naast een hapje en een drankje zijn er in- en rondom Klaverkamp tal van activiteiten zoals ringsteken, duofietsen en het draaiend rad. U bent hiervoor van hart welkom.

Team Klaverkamp en Glinstrastate zijn kleinschalige wijkteams met gecertificeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Hierdoor wordt de zorg dichtbij Klaverkamp, Glinstrastate en omgeving georganiseerd. De wijkverpleegkundige is het centrale aanspreekpunt van het team. Hierdoor blijven de lijnen kort en leggen we snel en eenvoudig contact met onze cliënten, collega’s en met andere zorgprofessionals en organisaties.

|