Lekker eten en tijd voor elkaar: Nationale Pannenkoekdag in Heerenveen

Geplaatst op: 20 maart 2018

Vrijdag 16 maart was het Nationale Pannenkoekdag. De Friese Wouden deed in de gemeente Heerenveen mee aan deze dag. Op zes locaties kwamen jong en oud samen om pannenkoeken te bakken en te eten. Een echt feestje!

Wijkcentrum De As in Heerenveen
In wijkcentrum De As in Heerenveen kwamen de cliënten van de teams uit de wijk de Greiden samen. De pannenkoeken werden gebakken door de kinderen van groep 5 van basisschool Kompas en de medewerkers van de wijkteams.

Wijkcentrum De Kempenaer in Heerenveen
De teams Middenzorg en Kempenaer organiseerden in de Kempenaer de pannenkoekendag voor de cliënten uit Heerenveen Midden.

MFC De Kompenije in Jubbega
In Jubbega kwamen groep 8 van basisschool OBS de Feart en de cliënten samen in MFC De Kompenije. De leerlingen bakten samen met één van de cliënten pannenkoeken voor de tachtig aanwezigen.OokOmrop Fryslân kwam langs om een radio-opname te maken. Luister dit terug op de website van Omrop Fryslân.

MFA De Barte in De Knipe
Donderdag 15 maart werden er pannenkoeken gegeten in MFA De Barte in de Knipe. Medewerkers van de Kom bakten de pannenkoeken voor cliënten uit De Knipe, Oranjewoud en Mildam.

Hartmanshûs in Tjalleberd
In Tjalleberd kwamen medewerkers van team Aengwirden en cliënten samen in het Hartmanshûs.

MFC De Akkers in Heerenveen
In MFC De Akkers in Heerenveen bakte groep 4 van basisschool De Akkers de pannenkoeken. Team Akkerwille had alle cliënten uit de wijk de Akkers hiervoor uitgenodigd! 1

|