Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Nieuw kantoor voor De Friese Wouden Thuiszorg in Bakkeveen

Geplaatst op: 6 juli 2015

In Bakkeveen gebeurt van alles. We wonen er, werken er en komen er op allerlei manieren samen. Waar mogelijk zorgen we voor elkaar. Onze samenleving is aan veranderingen onderhevig en de behoefte aan korte lijntjes en het kennen van elkaar binnen de gemeenschap wordt steeds groter. Ook in Bakkeveen zien en horen wij dit om ons heen.

Bij De Friese Wouden hebben wij onze werkwijze op deze behoefte aangepast. In Opsterland werken we in kleinschalige teams met gecertificeerde verpleegkundigen en verzorgenden, waardoor onze cliënten steeds dezelfde gezichten zien. De wijkverpleegkundige is de spil in het dorp. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan contact snel en eenvoudig worden gelegd.

Wijkteam Trije Doarpen van De Friese Wouden is begin juli verhuisd naar Bakkeveen. Vanuit het kantoor verleent het team thuiszorg in Bakkeveen, Siegerswoude en Wijnjewoude. Het adres is Weverswal 7A (te vinden achter de huisarts en de fysiotherapeut).

Op werkdagen is het kantoor van 13.00 tot 16.00 uur geopend. U kunt bij het wijkteam terecht met vragen over zorg en ondersteuning. Ook kunt u contact opnemen via 088 512 53 00.

|