Nieuwe sponsorauto voor ’t Suyderhuys

Geplaatst op: 27 mei 2016
  • Overhandiging sponsorauto

Dankzij de bijdrage van 14 lokale bedrijven is woonzorgcentrum ’t Suyderhuys een nieuwe sponsorauto rijker. Om de sponsoren te bedanken, is donderdag 26 mei tijdens een feestelijke bijeenkomst, de sponsorauto op een symbolische manier overhandigd en in gebruik genomen.

De sponsorauto zal vooral ingezet worden voor bewoners van ’t Suyderhuys. Zo kan er makkelijk een uitstapje gemaakt worden en kunnen cliënten gehaald en gebracht worden voor dagverzorging. Ook kan op verzoek van een bewoner een individueel uitstapje worden gemaakt, om bijvoorbeeld gezellig buiten de deur een visje te halen.

De medewerkers en bewoners van ‘t Suyderhuys zijn de sponsoren dankbaar voor hun betrokkenheid. Het is fijn dat lokale bedrijven het belang zien van een goede auto, die een bijdrage levert aan het welbevinden van de cliënt en de kwaliteit van zorg.

De sponsoren: Marco de Bruin Woninginrichting, Brasserie Kolkzicht, Dakcenter Hovinga, Tandartspraktijk & Freke’s Fysio, Autobedrijf Schaap, De Poel Import en Export B.V., Van der Ploeg projectstoffering, Chinees Indisch Restaurant Xu Sheng, Formido Bouwmarkt Surhuisterveen, Jaco interieurbeplanting, Zijlstra beroepskleding, Bandsma Bultje, B.V. Houthandel en Janijko Tegels en Sanitair BV.

|