15 maart Open dag van de Zorg

Geplaatst op: 7 maart 2008

In navolging van de druk bezochte Open Dag van de Zorg vorig jaar, zet Berchhiem ook dit jaar weer de deuren open voor belangstellenden. Op deze locatie van De Friese Wouden en De Friese Wouden zijn vele ‘shops’ te vinden met informatie over wonen & verblijf, diensten, werk, activiteiten en vele andere onderwerpen. Iedereen die belangstelling heeft is uitgenodigd om op zaterdag 15 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur eens langs te komen.

Uitgebreid programma
De Friese Wouden en De Friese Wouden willen graag laten zien wat er te koop is in de zorg. In de verschillende shops kunnen bezoekers alle mogelijkheden van wonen & verblijf, zorg, activiteiten, diensten bekijken. Bovendien zijn er klantenadviseurs aanwezig om iedereen te informeren over deze onderwerpen. Geïnteresseerden kunnen informatie krijgen over de leer- en werkmogelijkheden binnen het bedrijf. Dit jaar wordt er extra aandacht besteed aan vakantie- en vrijwilligerswerk, waar wij veel vacatures voor hebben.

Naast alle informatie kunnen bezoekers ook zelf zien welk aanbod er is. De Groene Kruiswinkel en Hulpmiddelencentrum Friesland zijn de hele middag aanwezig om te demonstreren welke activiteiten en hulpmiddelen er in het aanbod zitten. Dit varieert van een gehoortest (door Dantuma Medische Speciaalzaken) tot een elektrische kousenhulp. Om deze dag ook voor de jongere bezoekers extra leuk te maken, is er een speelhoek en staat er een ballonnenwedstrijd op het programma. In het Grand café bakt kok Jochum Veenje van Berchhiem heerlijke pannenkoeken met rozijnen en slagroom voor €1,50 per stuk.

Met elkaar en voor elkaar
Zorg is een belangrijk onderdeel van onze samenleving. We moeten er met elkaar en voor elkaar zijn. De zorgsector is bovendien constant in beweging, misschien nog wel meer dan iemand zou verwachten. Kom dus zaterdag 15 maart zelf kijken in Berchhiem aan de Prinses Margrietstraat 1 in Burgum naar de vele mogelijkheden die er in de zorg voor ú zijn.

|