Amarins Kindercentra gaat samenwonen met Brugchelencamp

Geplaatst op: 16 juli 2012

DE WESTEREEN - Met de unieke combinatie van jong en oud onder één dak, heeft Amarins Kindercentra haar sporen verdiend in Haermahiem te Buitenpost... Daar werkt Amarins kindercentra al geruime tijd met deze succesformule. Nu dus ook in de Westereen!!

Verwelkomd door 1 van de 2 vaste leidsters, directeur Janette Schenkel van Amarins Kindercentra en directeur Sietske Leen van zorgcentrum Brugchelencamp, werden gister het eerste kind en ouder in het kinderdagverblijf van Amarins ontvangen. De jongste telg onder dit dak werd begroet met een mooi voelboek en zijn moeder ontving bloemen en een kadobon. Bewoners en personeel van Brugchelencamp kwamen vanzelfsprekend ook een kijkje nemen.

De buitenschoolse opvang van Amarins was reeds gevestigd in de Westereen maar is inmiddels ook verhuisd naar het nieuwe kindcentrum in Brugchelencamp. De mooi ingerichte ruimtes bieden plek voor 12 opvangplekken. De opvangmogelijkheden zijn flexibel, zodat ook voor het personeel van Brugchelencamp betere mogelijkheden tot kinderopvang (aansluitend op een wisselend werkrooster) geboden kan worden. Amarins hoopt op veel nieuwe, jonge ‘aanwas’ vanuit de omgeving.

Bron: Radio NOF

|