Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Bijna 600 bezoekers voor tweede editie Beurs Zwangerschap en Gezin

Geplaatst op: 27 september 2011

DRACHTEN - De Beurs Zwangerschap en Gezin zit in de lift. De tweede editie trok afgelopen zaterdag 24 september bijna 600 bezoekers. Daarmee kan de organisatie – Isis Kraamzorg en haar ledenservice pluZ – terugkijken op een geslaagd evenement in het Sportcentrum de Splitting.

Niet alleen het aantal bezoekers overtrof de beurs van vorig jaar, ook het aantal standhouders was groter. Het aanbod van aanbieders van producten en diensten was zeer gevarieerd. Naast veel praktische informatie over zwangerschap, bevallen, borstvoeding en kinderopvang was er ook veel aandacht voor alles wat een zwangerschap zo leuk maakt: (baby)kleding en sierraden, mooie lingerie, kinderboeken, luiertaarten en babykamers. Kortom, een mooie combinatie van het nuttige en het aangename.

Activiteiten
Bezoekers konden gedurende de dag diverse activiteiten bijwonen. Zo waren op een groot podium twee modeshows voor positiekleding te zien, werd een draagdoek- en een Fit for 2-demonstratie gegeven en kregen belangstellenden voorlichting over bevallen in bad. Voor de kinderen was er schmink en poppentheater.
 

|