Brugchelencamp genomineerd voor Gastvrijheidszorg award!

Geplaatst op: 13 april 2011

Zorgcentrum Brugchelencamp is genomineerd als één van de top 10-instellingen die meedingen naar de Gastvrijheidszorg Award, welke op 9 juni wordt uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg.

Nadat de resultaten van zeer uitgebreide en zorgvuldige audits zijn verwerkt, heeft een deskundige jury onder voorzitterschap van mevrouw drs. Jenneke van Veen (oud-hoofdinspecteur IGZ Verpleging en Chronische Zorg) zorgcentrum Brugchelencamp geselecteerd als één van de top 10-instellingen.

Gastvrijheid als speerpunt
Het welbevinden van de cliënten staat bij De Friese Wouden op de eerste plek. Wooncomfort, een goede service, een aangenaam verblijf, het ‘thuisvoelen’, optimale maaltijdvoorzieningen. Kortom, gastvrijheid van een hoog niveau. Dat is dan ook een speerpunt van de organisatie.

In het kader van de voortdurende verbetering van onze gastvrijheid in de verpleeg- en verzorgingshuizen, heeft Brugchelencamp van De Friese Wouden meegedaan aan de Gastvrijheidszorg awards 2011. Voor het zorgcentrum in De Westereen een prachtige kans om de gastvrijheid op professionele wijze te laten testen.

Gepaste trots
Volgens Sietske Leen, locatiemanager Brugchelencamp, zetten de medewerkers zich altijd met hart en ziel in voor het welbevinden van de cliënt. 'Door de buitenwereld binnen te laten komen in Brugchelencamp, ervaren medewerkers en cliënten een echt ‘thuisgevoel’. De medewerkers van Brugchelencamp zijn dan ook erg trots op de nominatie en verheugen zich op de uitslag 9 juni a.s.

Kijk voor meer informatie op www.gastvrijheidszorg.nl.
 

|