Brugchelencamp houdt open dag op 3 oktober

Geplaatst op: 30 september 2009

DE WESTEREEN - Het is feest in de Westereen! Op zaterdag 3 oktober houdt zorgcentrum Brugchelencamp een open dag ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum. Belangstellenden kunnen dan een reis door de geschiedenis maken en meekijken in het verleden, het heden en de toekomst van Brugchelencamp.

Sa’t it wie, is en wurdt!
Medewerkers van Brugchelencamp geven tijdens de open dag rondleidingen door het zorgcentrum. Iedereen is welkom: medewerkers, inwoners van De Westereen en omstreken en familieleden/kennissen van de bewoners. Het thema van de open dag is ‘Sa’t it wie, is en wurdt!’ Het verleden wordt getoond aan de hand van oude foto’s en voorwerpen uit de tijd van onze ouders.

Tijdens de rondleidingen kan iedereen zelf zien en ervaren wat er in het heden in Brugchelencamp gedaan wordt en in welke diensten we voorzien. Op de ‘Welzijnsmarkt’ staan allerlei kraampjes van onder andere pluZ (de ledenservice van De Friese Wouden), de klantenadviseurs en welzijnsmedewerkers: zij zullen graag toelichting willen geven op wat ze voor cliënten en hun familie kunnen betekenen. Ook staat er een lotenboom waarvan de opbrengst wordt gebruikt om nieuwe groot letterboeken te kopen voor de bibliotheek van het zorgcentrum.

In een andere hoek van Brugchelencamp worden de plannen voor de toekomst gepresenteerd. Denk bijvoorbeeld aan seniorenfitness en een nieuw winkelconcept.

Zin om langs te komen?
Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 13.30 en 16.30 uur op Brugchelencamp 1 in De Westereen.

 

|