Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

De Friese Wouden genomineerd voor Care & Profit Prize 2004

Geplaatst op: 24 september 2004

Volgens de jury, bestaande uit 9 leden afkomstig uit de diverse werkterreinen van maatschappelijk verantwoord ondernemen, weet TFW kwaliteit, ook in termen van milieu en personeel, goed in te vullen. De organisatie wordt geprezen om haar onconventionele en innovatieve personeelsaanpak. Ook het gebruik van de cleaningbox (milieuvriendelijke schoonmaakproducten die aan de ARBO-norm voldoen), wordt genoemd. De klant- en medewerkertevredenheidsonderzoeken zijn ook een groot pluspunt. Specialistische hulp aan diabetici en het Thuiszorg Compleet Pakket worden als inspirerend en innovatief gekenmerkt.


De Care & Profit Prize is een initiatief van ING Bank in samenwerking met Good Company en Het Financieele Dagblad als mediapartner. Met het uitloven van deze prijs wil men maatschappelijk verantwoord ondernemen stimuleren. De jury benadrukt dat zij geen oordeel over goed of slecht wil uitspreken. Alle 56 inzendingen worden als een bron van inspiratie voor anderen gezien. In dat opzicht is geen van de deelnemers verliezer maar een winnaar.

De winnaar ontvangt als wisseltrofee een ruwe diamant, het duurzaamste materiaal op aarde. Namens de winnaar wordt er één facet bijgeslepen. Door dit elke twee jaar opnieuw te doen, ontstaat in de loop der tijd een waardevolle diamant die later kan worden geveild voor een maatschappelijk goed doel.

Naast TFW zijn hotel en kuuroord Scandic Sanadome, groene energieleverancier Greenchoice, Koninklijke Hulshof’s Leerfabrieken, Woonstichting Ons Doel in Leiden en autodealer Hulshof nog in de race voor deze prijs.

|