De Friese Wouden ook op Nursing Congress 2010

Geplaatst op: 29 november 2010

Dit jaar stond het EuropeanNursing Congress in Rotterdam van 4 tot en met 7 oktober in het teken van de ontwikkelingen in de ouderenzorg. De Friese Wouden mocht daar natuurlijk niet ontbreken.

Joke van Opzeeland, opleidingsadviseur bij De Friese Wouden, gaf tijdens het congres een posterpresentatie over het HBO-V leerteam. Een hele spannende ervaring volgens Joke: ‘Het is natuurlijk heel spannend om op zo’n groot congres een presentatie te geven. Et was voor mij ook een compleet nieuwe ervaring. En dan ook allemaal nog in het Engels!’ Gelukkig werd Joke gesteund door een docent van de NHL en Romkje Sietske Hospes, die eerder als student in het HBO-V leerteam zat.

De presentatie was een daverend succes. ‘Er was veel belangstelling voor het concept van het leerteam. We kregen heel veel vragen, vooral de Scandinavische landen, België en andere organisaties uit Nederland waren erg geïnteresseerd. Daaruit blijkt ook dat de opzet van een HBO-V leerteam in de thuiszorg nog niet vanzelfsprekend is.’

Meer weten?
Wilt u meer weten over het HBO-V leerteam, neem dan contact op met Joke van Opzeeland via joke.van.opzeeland@friesewouden.nl.
 

|