De Friese Wouden speelt in op toekomst wonen met zorg

Geplaatst op: 8 november 2013

Dinsdagavond 5 en woensdagavond 6 november 2013 organiseerde De Friese Wouden informatieavonden voor belangstellenden over de verhuur van levensbestendige zorgappartementen aan het Raadhuisplein in Drachten. Tijdens de avonden werd informatie versterkt over het zorg- en dienstverleningsconcept, het verhuurconcept, de indeling van de appartementen en de vervolgstappen.

Langer zelfstandig thuis wonen
In de woningmarkt en ouderenzorg vinden grote veranderingen plaats, woningcorporaties dienen zich alleen nog te richten op sociale huurwoningen en verzorgingstehuizen zoals wij die nu kennen verdwijnen. Met deze zorgappartementen realiseert De Friese Wouden haar visie op het verzorgingstehuis van de toekomst: Levensbestendige appartementen waar mensen zelfstandig, comfortabel en veilig kunnen wonen, zorg op maat en altijd dichtbij en gemak en welzijn binnen handbereik. Voor een integraal zorgaanbod wordt nauw samengewerkt met huisartsen, fysiotherapeuten en apotheek in de omgeving. De appartementen worden vanaf april 2014 opgeleverd.

Succesvolle informatieavonden
Beide avonden hadden een grote opkomst. Ruim 120 mensen hebben de informatieavonden bezocht. De inschrijving voor de appartementen is inmiddels gestart. Bent u geinteresseerd? Kijk voor meer informatie over de appartementen op www.friesewouden.nl

|