Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Diëtisten De Friese Wouden over naar LIV voeding- & leefstijladvies

Geplaatst op: 25 februari 2009

De Friese Wouden heeft al haar activiteiten op het gebied van voedingsvoorlichting en dieetadvies en de betrokken diëtisten overgedragen aan Liv voeding- & leefstijladvies.

Liv voeding- & leefstijladvies staat voor jarenlange kennis en ervaring op het gebied van voeding in een nieuwe en eigentijdse jas. Liv komt voort uit de thuiszorg en brengt op een deskundige, persoonlijke en ondernemende manier balans in het leven door mensen te voeden met kennis over eten, drinken en bewegen. Omdat Liv specifiek gericht is op het bieden van adviezen op het gebied van voeding & leefstijl verwacht De Friese Wouden dat deze zorg en dienstverlening op deze manier verder verbeterd en uitgebouwd kan worden.

Deze wijziging in organisatie betekent dat de bekende diëtisten van De Friese Wouden vanaf heden werken onder de naam Liv voeding- en leefstijladvies. Verder verandert er vrijwel niets.
Cliënten behouden de vertrouwde en deskundige diëtist en kunnen terecht op dezelfde locatie waar ze gewend waren om te komen.
 

Kijk voor meer informatie op www.livadvies.nl

 

 

|