Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Fysiotherapie onderwerp eerstvolgende bijeenkomst Parkinson Café Burgum

Geplaatst op: 20 augustus 2012

Wanneer u de ziekte van Parkinson heeft, dan is de kans groot dat u problemen ervaart bij het lopen, het in en uit bed komen en andere activiteiten. Ook kan het zijn dat uw lichaamshouding meer gebogen is en u stijfheid in uw gewrichten, en zelfs pijn, ervaart. Fysiotherapie kan u helpen deze klachten te verminderen of te voorkomen.

De fysiotherapeut stelt een oefenprogramma met u op, die aansluit op úw problemen. Ze geeft advies voor een betere houding, traint het evenwicht en lopen en leert u hoe u gemakkelijk in en uit bed komt en kunt opstaan vanuit de stoel.

Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst van Parkinson Café Burgum zal Alie Postma, fysiotherapeut bij de Friese Wouden en aangesloten bij ParkinsonNet, de bezoekers meer vertellen over fysiotherapie bij de ziekte van Parkinson.

Deze bijeenkomst van Parkinson Café Burgum vindt plaats op dinsdag 4 september. U bent vanaf 14.15 uur welkom in Werf8 (het gebouw van KEaRN), aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 8 te Burgum. De bijeenkomst start om 14.30 uur en eindigt rond 16.30 uur.

|