Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Ga met ons in gesprek tijdens Drachten in dialoog

Geplaatst op: 7 oktober 2013

Op verschillende plaatsen in Drachten, waaronder bij De Friese Wouden staat op 7 november een tafel waar je met acht mensen in gesprek gaat over een bepaald onderwerp. We gaan praten over het onderwerp: Samen meer doen voor je buurt.  Onder begeleiding van een ervaren gespreksleider vertellen mensen over hun ervaringen en ideeën. Iedereen mag zijn eigen verhaal vertellen, daar is alle ruimte voor. Het gaat dus niet om wie gelijk heeft, het gaat om open te staan voor andere invalshoeken, om te leren van elkaar. Daardoor verbreed je de eigen visie op de wereld.

Je ontmoet nieuwe mensen, je krijgt een bredere blik op de wereld en je leert op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan. Het versterkt de samenwerking tussen inwoners onderling en tussen inwoners en organisaties. Hieruit kunnen nieuwe plannen ontstaan. Mensen gaan zich ook meer betrokken voelen bij elkaar, hun plaats, wijk of buurt.

Iedereen kan meedoen: jongeren, ouderen, mensen van buitenlandse afkomst, mensen met of zonder beperking, werkende en niet werken mensen enz. Iedereen die wil weten hoe andere mensen denken over het gekozen onderwerp. Meedoen is gratis.

Meer informatie of aanmelden kan via info@drachtenindialoog.nl of op de website www.drachtenindialoog.nl.

|