Geslaagde opening van De Oanrin in Harkema

Geplaatst op: 2 april 2010

Op donderdagmiddag 1 april was het dan eindelijk zover: de opening van De Oanrin in Harkema. Tijdens de feestelijke opening in de grote zaal van Het Clubhuis kon men genieten van een bakje koffie of thee met wat lekkers erbij. Dhr. Spinder en Dhr. Douwes uit Harkema zorgden op de trekzak voor een muzikale omlijsting. Dat viel in de smaak, want iedereen zong uit volle borst mee. Uiteindelijk kwamen er 24 mensen af op deze feestelijke opening. Een geslaagde start dus.

De Oanrin in Harkema is de vierde locatie in Achtkarspelen. Helaas moest de locatie in Twijzelerheide vorig jaar worden gesloten in verband met een te lage opkomst. De vraag voor De Oanrin in Harkema kwam uit eigen dorp, dus we verwachten dat deze locatie wel succesvol zal zijn.

Op donderdagmiddag 15 april vanaf 14.00 uur vindt De Oanrin weer plaats in Het Clubhuis in Harkema. Vanaf dan bent u er elke twee weken van harte welkom voor een kopje koffie of thee. U kunt er spelletjes spelen, maar ook kaarten, biljarten en darten. Er worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Op dit moment beschikken we al over zes vrijwilligsters voor De Oanrin in Harkema. We zouden echter nog een paar vrijwilligers willen hebben. Lijkt het u leuk? Aarzel dan niet en neem contact op met Sigrid de Klein, coördinator van De Oanrin. U kunt bij haar ook terecht voor meer informatie over De Oanrin in het algemeen. Op maandag en woensdag is zij telefonisch bereikbaar via tel. 0511 54 26 10. U kunt haar ook mailen: sigrid.de.klein@friesewouden.nl.
 

|