Ledenservice pluZ, op één plek alles voor wonen, zorg en welzijn

Geplaatst op: 23 maart 2006
Voor elk wat wils op één plek
PluZ wil een gezonder leven stimuleren voor mensen van 0 tot 100 jaar. PluZ biedt zorg, plus een beetje extra. Het aanbod van pluZ varieert van zwangerschapsyoga tot maaltijdservice, van een korting op een cursus stoppen met roken tot tuinonderhoud en van begeleiding bij opvoeding tot korting op tijdschriften. Voor alle vragen en behoeften op het gebied van wonen, zorg en welzijn is men bij pluZ op het juiste adres. Dat maakt pluZ aantrekkelijk en passend bij de unieke situatie van elk lid. Nieuwe diensten in het aanbod zijn o.a. korting op lessen Nordic Walking, stoelmassage aan huis en de wasservice.

Deze week wordt het ledenmagazine eenmalig huis aan huis verspreid in een oplage van 150.000 exemplaren. Dit magazine informeert over gezondheid, lekker leven, aanbiedingen en het complete aanbod van diensten. Daarbij ontvangt iedereen een brochure met het totale pluZ aanbod. Daarnaast is de website www.pluzzorg.nl gelanceerd en maken we actief reclame voor pluZ.

Lidmaatschap
Dankzij het lidmaatschap van 30.000 leden, kan pluZ allerlei nieuwe activiteiten en diensten ontwikkelen. Het lidmaatschap kost € 13,00 per jaar. PluZ leden krijgen drie keer per jaar het ledenmagazine gratis thuis en als lid kan men gebruik maken van alle tijdelijke en permanente pluZ aanbiedingen. Een lidmaatschap kan vaak al uit wanneer men één dienst uit het pakket afneemt. Op www.pluzzorg.nl kan men terecht voor informatie en aanmelding, of bellen met pluZ op 088 512 1000.
|