Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Medewerkers Haersmahiem trainen voor Swaddekuier

Geplaatst op: 2 mei 2013
  • Swaddekuier

Het wandelgroepje van medewerkers van verzorgingscentrum Haersmahiem in Buitenpost is druk in training voor de Swaddekuier die op 28 en 29 juni aanstaande plaatsvindt. Toen enige tijd geleden bekend werd dat de start en finish van het populaire wandelevenement vanuit  Haeresmahiem wordt georganiseerd, is er door enkele fanatieke wandelaars onder het personeel meteen een wandelgezelschap opgericht.

Tijdens de wandeltrainingen blijkt dat het wandelen naast een fysieke inspanning ook vooral gezellig is. De wandelgroep oefent regelmatig om een flinke afstand te kunnen lopen. Op zowel vrijdag 28 als zaterdag 29 juni zijn er drie routes vanuit Buitenpost door de Noardlike Fryske Wâlden: 10, 20 en 40 kilometer. Volgens de Haersmahiem-medewerkers brengt een  goede voorbereiding je waar je wilt komen, namelijk over de eindstreep. Inschrijven voor de Swaddekuier kan via www.swaddekuier.nl.

Fotobijschrift: Hessel Meijer, Wieke van der Ploeg, Jitske van der Wijk, Jannie Westra, Antoinette Tabak en Hariëtte Kooistra van Haersmahiem oefenen voor de Swaddekuier.

|